Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"yeast-free dough"'
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 6, p 1189 (2021)
Lactic acid bacteria (LAB) decisively influence the technological, nutritional, organoleptic and preservation properties of bakery products. Therefore, their use has long been considered an excellent strategy to improve the characteristics of those g
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4dd01fd435045188d2c6a73e37f4ac0
Autor:
Lorenzo Nissen, Manuela Rollini, Claudia Picozzi, Alida Musatti, Roberto Foschino, Andrea Gianotti
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 8, Iss 6, p 792 (2020)
This research focuses on the leavening performances and development of volatile compounds of three strains of Zymomonas mobilis in the production of yeast-free doughs. Z. mobilis DSM 3580, 424, and 473 were used in doughs supplemented with glucose an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c1dc7bc28d7428f844cb4e01240dc12
Publikováno v:
Foods
Volume 10
Issue 6
Foods, Vol 10, Iss 1189, p 1189 (2021)
Volume 10
Issue 6
Foods, Vol 10, Iss 1189, p 1189 (2021)
Lactic acid bacteria (LAB) decisively influence the technological, nutritional, organoleptic and preservation properties of bakery products. Therefore, their use has long been considered an excellent strategy to improve the characteristics of those g
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Claudia Picozzi, Lorenzo Nissen, Roberto Foschino, Manuela Rollini, Andrea Gianotti, Alida Musatti
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 8, Iss 792, p 792 (2020)
Microorganisms
Volume 8
Issue 6
Microorganisms
Volume 8
Issue 6
This research focuses on the leavening performances and development of volatile compounds of three strains of Zymomonas mobilis in the production of yeast-free doughs. Z. mobilis DSM 3580, 424, and 473 were used in doughs supplemented with glucose an
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.