Zobrazeno 1 - 10
of 398
pro vyhledávání: '"yeast stress tolerance"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Proteome Research; 8/2/2024, Vol. 23 Issue 8, p2986-2998, 13p
Autor:
Yuan, Bing, Wang, Wei-Bin, Wang, Xue-Qing, Liu, Chen-Guang, Hasunuma, Tomohisa, Kondo, Akihiko, Zhao, Xin-Qing
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules February 2024 258 Part 2
Autor:
Zhao, Xin-Qing, Bai, Feng-wu
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 30 April 2012 158(4):176-183
Autor:
Zhao, X.Q., Bai, F.W.
Publikováno v:
In Journal of Biotechnology 2009 144(1):23-30
Autor:
Xin-Qing Zhao, Fengwu Bai
Publikováno v:
Journal of Biotechnology. 144:23-30
Yeast strains of Saccharomyces cerevisiae have been extensively studied in recent years for fuel ethanol production, in which yeast cells are exposed to various stresses such as high temperature, ethanol inhibition, and osmotic pressure from product
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xin-Qing Zhao, Fengwu Bai
Publikováno v:
Journal of Biotechnology. 158:176-183
Zinc is an essential element for the normal growth, metabolism and physiology of yeast. Besides acting as a cofactor for many enzymes, zinc is also required for the structural stability of zinc finger proteins, many of which exert important controls
Autor:
Liang Xiong1, Ya-Ting Wang2, Ming-Hai Zhou2, Hiroshi Takagi3, Jiufu Qin4 jiufuq@scu.edu.cn, Xin-Qing Zhao2 xqzhao@sjtu.edu.cn
Publikováno v:
Synthetic & Systems Biotechnology. Dec2024, Vol. 9 Issue 4, p723-732. 10p.
Autor:
Ming-Ming Zhang, Liang Xiong, Ya-Jie Tang, Muhammad Aamer Mehmood, Zongbao Kent Zhao, Feng-Wu Bai, Xin-Qing Zhao
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels, Vol 12, Iss 1, Pp 1-13 (2019)
Abstract Background Yeast strains that are tolerant to multiple environmental stresses are highly desired for various industrial applications. Despite great efforts in identifying key genes involved in stress tolerance of budding yeast Saccharomyces
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c46c35aaac3a49c9bd357c2d486ffb9f