Zobrazeno 1 - 10
of 102 967
pro vyhledávání: '"yeast strains"'
Autor:
Zdaniewicz, Marek1,2 (AUTHOR) m.zdaniewicz@urk.edu.pl, Satora, Paweł1 (AUTHOR) m.zdaniewicz@urk.edu.pl, Kania, Paulina1 (AUTHOR), Florkiewicz, Adam2,3 (AUTHOR)
Publikováno v:
Molecules. Dec2024, Vol. 29 Issue 23, p5674. 18p.
Autor:
Sánchez Novoa, Juan G.1 (AUTHOR) juangabrielsancheznovoa@gmail.com, Domínguez, Facundo G.2 (AUTHOR), Pajot, Hipólito2 (AUTHOR), de Cabo, Laura I.3 (AUTHOR), Navarro Llorens, Juana María4 (AUTHOR), Marconi, Patricia L.1 (AUTHOR)
Publikováno v:
AMB Express. 11/13/2024, Vol. 14 Issue 1, p1-9. 9p.
Autor:
Muthukrishanan, Gomathy1 (AUTHOR) gomathymicro@gmail.com, Munisamy, Jeyashri1 (AUTHOR) jeyashriagri96@gmail.com, Gopalasubramaniam, Sabarinathan Kuttalingam2 (AUTHOR) sabarinathan@tnau.ac.in, Subramanian, Kizaharael Sevathapandian3 (AUTHOR) kssubra2001@rediffmail.com, Dharmaraj, Rajakumar4 (AUTHOR) ds.rajkumar@gmail.com, Nath, Dhruba Jyoti5 (AUTHOR) ndhrubajyoti@yahoo.in, Dutta, Pranab6 (AUTHOR) pranabdutta74@gmail.com, Devarajan, Arun Kumar7 (AUTHOR) aruntechtnau@gmail.com
Publikováno v:
Environmental Microbiome. 12/18/2024, Vol. 19 Issue 1, p1-24. 24p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chlipała, Paweł1 (AUTHOR) 125375@student.upwr.edu.pl, Bienia, Julia1 (AUTHOR), Mazur, Marcelina1 (AUTHOR), Dymarska, Monika1 (AUTHOR), Janeczko, Tomasz1 (AUTHOR) pawel.chlipala@upwr.edu.pl
Publikováno v:
International Journal of Molecular Sciences. Oct2024, Vol. 25 Issue 19, p10735. 15p.
Autor:
Rossio, Valentina1 (AUTHOR) valentina_rossio@hms.harvard.edu, Paulo, Joao A.1 (AUTHOR) valentina_rossio@hms.harvard.edu
Publikováno v:
Proteomes. Dec2024, Vol. 12 Issue 4, p31. 13p.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 January 2025 426
Autor:
Juan G. Sánchez Novoa, Facundo G. Domínguez, Hipólito Pajot, Laura I. de Cabo, Juana María Navarro Llorens, Patricia L. Marconi
Publikováno v:
AMB Express, Vol 14, Iss 1, Pp 1-9 (2024)
Abstract Wastewater from many food and beverage manufacturers is enriched in organic content, and it must therefore be treated before being discharged to comply with the strict environmental regulations to protect the final water quality. Concretely,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/44781c916bba4bec94247e7fa7e4d52e
Publikováno v:
In Journal of Microbiological Methods February-March 2024 217-218
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.