Zobrazeno 1 - 10
of 76
pro vyhledávání: '"yeast physiology and metabolism"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied and Environmental Microbiology. 75:6600-6612
Commercial wine yeast strains of the speciesSaccharomyces cerevisiaehave been selected to satisfy many different, and sometimes highly specific, oenological requirements. As a consequence, more than 200 different strains with significantly diverging
Autor:
Bianchini, Italo de Andrade1 (AUTHOR), Jofre, Fanny Machado1 (AUTHOR), Queiroz, Sarah de Souza1 (AUTHOR), Lacerda, Talita Martins1 (AUTHOR), Felipe, Maria das Graças de Almeida1 (AUTHOR) mgafelipe@usp.br
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology. May2023, Vol. 107 Issue 10, p3143-3151. 9p.
Autor:
Farhana R Pinu
Publikováno v:
Fermentation, Vol 4, Iss 4, p 92 (2018)
Chemical analysis of grape juice and wine has been performed for over 50 years in a targeted manner to determine a limited number of compounds using Gas Chromatography, Mass-Spectrometry (GC-MS) and High Pressure Liquid Chromatography (HPLC). Therefo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5870a9bf252d4358a954f480f958b389
Autor:
Zhang, Chengyu1,2 (AUTHOR), Sánchez, Benjamín J3,4 (AUTHOR), Li, Feiran5 (AUTHOR), Eiden, Cheng Wei Quan6 (AUTHOR), Scott, William T7,8 (AUTHOR), Liebal, Ulf W9 (AUTHOR), Blank, Lars M9 (AUTHOR), Mengers, Hendrik G9 (AUTHOR), Anton, Mihail10 (AUTHOR), Rangel, Albert Tafur3,11 (AUTHOR), Mendoza, Sebastián N12,13 (AUTHOR), Zhang, Lixin2 (AUTHOR), Nielsen, Jens11,14 (AUTHOR), Lu, Hongzhong1 (AUTHOR) hongzhonglu@sjtu.edu.cn, Kerkhoven, Eduard J3,15 (AUTHOR) eduardk@chalmers.se
Publikováno v:
Molecular Systems Biology. Oct2024, Vol. 20 Issue 10, p1134-1150. 17p.
Autor:
Liu, Haitao1,2,3 (AUTHOR) liuht19@lzu.edu.cn, Li, Fei1,2,3 (AUTHOR) lfei@lzu.edu.cn, Ma, Zhiyuan1,2,3 (AUTHOR) mzy@lzu.edu.cn, Ma, Miaomiao4 (AUTHOR) nannontonban@126.com, Ungerfeld, Emilio5 (AUTHOR) emilio.ungerfeld@inia.cl, Zhang, Zhian1,2,3 (AUTHOR) wengxx@lzu.edu.cn, Weng, Xiuxiu1,2,3 (AUTHOR), Liu, Baocang6 (AUTHOR) baocangliu@outlook.com, Deng, Xiaoyu6 (AUTHOR) tkxiaoyu.deng@outlook.com, Guo, Liqing7 (AUTHOR) glqaibjl@163.com
Publikováno v:
Animals (2076-2615). Oct2024, Vol. 14 Issue 19, p2916. 12p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Valk, Sophie C.1 (AUTHOR), Bouwmeester, Susan E.1 (AUTHOR), de Hulster, Erik1 (AUTHOR), Mans, Robert1 (AUTHOR) r.mans@tudelft.nl
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels & Bioproducts. Dec2022, Vol. 15 Issue 1, p1-16. 16p.
Publikováno v:
Applied Microbiology & Biotechnology. Aug2018, Vol. 102 Issue 16, p7071-7081. 11p.
Autor:
Chidi, B. S.1 chidi@sun.ac.za, Rossouw, D.1 debra@sun.ac.za, Buica, A. S.1 abuica@sun.ac.za, Bauer, F. F.1 fb2@sun.ac.za
Publikováno v:
South African Journal of Enology & Viticulture. 2015, Vol. 36 Issue 3, p316-327. 12p.