Zobrazeno 1 - 10
of 60
pro vyhledávání: '"yeast isolates"'
Publikováno v:
Journal of Pure and Applied Microbiology, Vol 18, Iss 3, Pp 1566-1579 (2024)
Various microorganisms can grow in egg-based food products, and yeast is among the microorganisms that thrive in egg products. Yeasts naturally produce large enzymes by breaking down organic materials during growth. Yeast has a great biotechnological
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/37cf3a451f314d9bb3ad5390b7527983
Autor:
Melaku Mekonen Kasegn, Getachew Tafere Abrha, Micheale Yifter Weldemichael, Addisu Dessalegn Berhanu, Tesfakiros Semere, Yemane Tsehaye Bayratsion, Habtamu Taddele Menghistu, Lijalem Tareke Weldeabzgi, Abraha Birhan Kassa, Etsay Mesele, Ashenafi Teklay Yaekob, Mohammed Mebrahtu Mossa, Samson Zemikael Haftu, Hailay Mehari Gebremedhn, Birhanu Kahsay Meresa, Yisehak Tsegaye Redda
Publikováno v:
Discover Food, Vol 4, Iss 1, Pp 1-18 (2024)
Abstract Fermentation of cereal-made dough was the primary Ethiopian food for many years. Sourdough is believed to have many beneficial fermenting micro-floras depending on the source of dough and environmental conditions. The study aimed to isolate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/370f02bff1fd4f1395a7ee8e1993a6bf
Autor:
Ana Boban, Urska Vrhovsek, Andrea Anesi, Vesna Milanović, Jasenka Gajdoš Kljusurić, Zvonimir Jurun, Irena Budić-Leto
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 18, p 2939 (2024)
This study aimed to provide novel information on the impact of indigenous non-Saccharomyces yeasts, including Metschnikowia chrysoperlae, Metschnikowia sinensis/shanxiensis, Metschnikowia pulcherrima, Lachancea thermotolerans, Hanseniaspora uvarum, H
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/58b99df6a6d34f36a99c73148342cafb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Radim Holesinsky, Bozena Prusova, Mojmir Baron, Jaromir Fiala, Eliska Sembolova, Lenka Sochorova, Kamil Prokes, Jiri Sochor
Publikováno v:
Kvasný průmysl, Vol 66, Iss 4, Pp 296-306 (2020)
In this paper we focus on possibilities of using natural microflora from vineyards to enhance spontaneous fermentation. Obtained yeast isolates, naturally occurring in vineyards, which were previously isolated in 2017 and 2018, were used for inoculat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e429c2283c5a4d84bf8a5634a8a5f81b
Autor:
Ivana Karabegović, Marko Malićanin, Nikola Popović, Sandra Stamenković Stojanović, Miodrag Lazić, Jelena Stanojević, Bojana Danilović
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 13, p 1935 (2022)
The enological potential of two previously characterized indigenous yeast isolates, Hanseniaspora uvarum S-2 and Candida famata WB-1, in pure and sequential inoculation with commercial yeast Saccharomyces cerevisiae QA23 were analyzed in industrial-s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33318c38b7dd4c9fb7736e1b22ea9a22
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.