Zobrazeno 1 - 10
of 364
pro vyhledávání: '"yeast diversity"'
Autor:
Katalin Pappné Murvai, Hanna Viktória Rácz, Enikő Horváth, Bálint Németh, Alexandra Imre, Kadmiel Naliel Oliveira Pereira, Zsuzsa Antunovics, Ferenc Peles, Péter Sipos, Béla Béri, Tünde Pusztahelyi, István Pócsi, Walter P. Pfliegler
Publikováno v:
BMC Microbiology, Vol 24, Iss 1, Pp 1-11 (2024)
Abstract Background Along bacteria, yeasts are common in forages and forage fermentations as spoilage microbes or as additives, yet few studies exist with species-level data on these fungi’s occurrence in feedstuff. Active dry yeast and other yeast
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5d5e55a59cbb417fb785969dd9b013f7
Publikováno v:
AMB Express, Vol 14, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract Methanol is a promising feedstock for biomanufacturing, but the efficiency of methanol-based bioprocesses is limited by the low rate of methanol utilization pathways and methanol toxicity. Yeast diversity is an attractive biological resource
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ebabfce06e2146a9bd1b16a778aca0a1
Publikováno v:
Microorganisms, Vol 12, Iss 9, p 1769 (2024)
Japan has numerous vineyards with distinct geographical and climatic conditions. To the best of our knowledge, there is no comprehensive analysis of the diversity of yeasts associated with wine grapes from Japan. This study aimed to determine yeast d
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/deec4e09b0d84364be51ae54d083fdd2
Autor:
Sandra Consuelo Martínez-Estrada, José Alberto Narváez-Zapata, Raúl Rodríguez-Herrera, Julio Grijalva-Ávila, José Natividad Gurrola-Reyes, Claudia Patricia Larralde-Corona, Isaías Chairez-Hernández
Publikováno v:
Fermentation, Vol 10, Iss 3, p 147 (2024)
Durango State has the denomination of origin for the production of mezcal, which is made from Agave durangensis, mainly in an artisanal way; therefore, differences in the fermentation process affect the quality of the final product. The main objectiv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa168cf77b084bd292cc9d33c517f14d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lina Heistinger, Juliane C. Dohm, Barbara G. Paes, Daniel Koizar, Christina Troyer, Özge Ata, Teresa Steininger-Mairinger, Diethard Mattanovich
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 21, Iss 1, Pp 1-16 (2022)
Abstract Background The yeast genus Komagataella currently consists of seven methylotrophic species isolated from tree environments. Well-characterized strains of K. phaffii and K. pastoris are important hosts for biotechnological applications, but t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ce4ba78c3186452ea91ca02b2bf95f06
Publikováno v:
Applied Food Biotechnology, Vol 9, Iss 1, Pp 41-52 (2021)
Background and Objective: Iranian drinking yogurt (Doogh) is one of the traditional beverages commercially produced and widely consumed. Mostly the spoilage of dairy products including Doogh is caused by a wide diversity of yeasts. In the present stu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d19e474ab1b42ee9393bcdc94888ec8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.