Zobrazeno 1 - 10
of 14 861
pro vyhledávání: '"yeast and mold"'
Autor:
Wahyudi, Deidita Nafisa1 (AUTHOR) deidita14001@unpad.mail.ac.id, Lara Utama, Gemilang1,2 (AUTHOR) g.l.utama@unpad.ac.id, Frediansyah, Andri3,4,5 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2024, Vol. 27 Issue 1, p1247-1264. 18p.
Publikováno v:
International Journal of Food Properties, Vol 27, Iss 1, Pp 1247-1264 (2024)
This study used tofu wastewater as medium to produce mannoprotein from Candida tropicalis (MCT), Pichia norvegensis (MPN), Aspergillus awamori (MAA), and Rhizopus oryzae (MRO). This study aimed to determine the optimum growth of yeast and mold in tof
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7357c4eac9924ed9a31a9579e9def80d
Autor:
Lingle, Cari K.1, Schumacher, April J.1 ajschumacher@mmm.com, Rosauer, Micki L.1, Silbernagel, Karen M.1, Blackburn, Jonathan2
Publikováno v:
Journal of AOAC International. Mar/Apr2023, Vol. 106 Issue 2, p389-400. 12p.
Publikováno v:
Journal of AOAC International. Mar/Apr2023, Vol. 106 Issue 2, p412-419. 8p.
Publikováno v:
In Food and Humanity December 2023 1:1213-1222
Publikováno v:
Journal of AOAC International. Mar/Apr2023, Vol. 106 Issue 2, p401-411. 11p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Quynh-Nhi Le1 qle@neogen.com, Montei, Carolyn1, Mozola, Mark1, Roman, Brooke1, Biswas, Preetha1, Donofrio, Robert1
Publikováno v:
Journal of AOAC International. May/Jun2022, Vol. 105 Issue 3, p848-854. 7p. 3 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 16 December 2021 360