Zobrazeno 1 - 10
of 361
pro vyhledávání: '"yanbian"'
Autor:
Mengdi Chen, Congcong Zhang, Zewen Wu, Siwei Guo, Wenfa Lv, Jixuan Song, Beibei Hao, Jinhui Bai, Xinxin Zhang, Hongyan Xu, Guangjun Xia
Publikováno v:
Animal Bioscience, Vol 37, Iss 7, Pp 1156-1167 (2024)
Objective MicroRNAs (miRNAs) are endogenous non-coding RNAs that can play a role in the post-transcriptional regulation of mammalian preadipocyte differentiation. However, the precise functional mechanism of its regulation of fat metabolism is not fu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/56c9ddb6904649da8ca5d1b84a0f4085
Autor:
Yunkun Teng, Shuai Feng, Zhuoxuan Gu, Chunqi Hou, Haoran Xu, Zhiqiang Li, Jing Zhao, Yi Fang, Xin Ma, Hongyu Liu, Jing Guo, Jun Wang, He Ding, Wenfa Lu
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 15 (2024)
Microbiota in the reproductive tract of cattle play a vital role in maintaining normal reproduction. However, the information on microbiota in different parts of reproductive tracts with different genetic background is few. The aim of the present stu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a3c0b93291ed4861a024727f0532ecb5
Autor:
Yujia Liu, Depeng Sun, Anqi Peng, Tingyu Li, Hongmei Li, Baide Mu, Juan Wang, Mingxun Cui, Chunxiang Piao, Guanhao Li
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 7, p 1038 (2024)
Yanbian cattle have a unique meat flavor, and high-grade meat is in short supply. Therefore, in this study, we aimed to improve the added value of Yanbian cattle low-fat meat and provide a theoretical reference for the subsequent development of an ex
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f401bcd398e44148979df05453d2192b
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 39, Iss 5, Pp 159-165,172 (2023)
Objective: This study aimed to improve the tenderness and flavor content of Yanbian cattle beef. Methods: Rump beef of Yanbian cattle were dry-aged by using three different methods, i.e., Method A: RH(65±5)% aging for 10 days, RH(75±5)% agi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f8c1896a47a74e7e8c7729b4dc639c89
Autor:
Bin Sun, Jianfu Sun, Qiang Li, Ying Wang, Enze Wang, Huaina Jin, Huan Hua, Qiyun Jin, Xiangzi Li
Publikováno v:
Animals, Vol 13, Iss 23, p 3618 (2023)
Skeletal muscle satellite cells have the ability to differentiate into various cells under different conditions. This study aimed to investigate the effects of different concentrations of oleic acid (50, 100, and 200 µmol/L) on the process of lipoge
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f0affb51bfe489ca956656f071d2dc6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin yu jixie, Vol 38, Iss 2, Pp 210-215,227 (2022)
Objective: This study aimed to increase the added value of Yanbian yellow cattle fat. Methods: Using immobilized lipase Lipozyme RM IM as a catalyst, and tallow fatty acid ethyl ester (self-made by ethanol hydrolysis) and glycerol as raw material
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d36ecbbb6b0941128573d35078bda71f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.