Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"yak ghee"'
Autor:
Feiyan Yang, Xin Wen, Siwei Xie, Xudong He, Guangfan Qu, Xueying Zhang, Shuguo Sun, Zhang Luo, Zhendong Liu, Qinlu Lin
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 21, Iss , Pp 101166- (2024)
Efficient and comprehensive analysis of lipid profiles in yak ghee samples collected from different elevations is crucial for optimal utilization of these resources. Unfortunately, such research is relatively rare. Yak ghee collected from three locat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/009a0f89776d49cd95be7475202353d4
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 11, Pp 7419-7431 (2023)
ABSTRACT: Due to the lack of basic information on Chinese ghee and the increasing demand of consumers for natural oils, this study aims to explore and distinguish the quality characteristics of ghee in different regions of China. Ghee samples from 16
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fbef62961b6246849d99d3c77dfb2401
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 48, Iss 1, Pp 1-13 (2023)
为了提高牦牛酥油的品质,以青藏高原牦牛乳为原料制得牦牛酥油后,采用水化脱胶和碱炼脱酸法对其进行精炼处理。通过单因素试验研究50%柠檬酸添加量、脱胶温度和脱胶时间对脱胶率的
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d0e234180c8548398b5c71f5b9104d1f
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 44, Iss 1, Pp 268-276 (2023)
To improve the storage stability and bioavailability of traditional yak ghee, sodium alginate and CaCl2 were used as composite wall materials in this experiment, and yak ghee microcapsules were prepared using the sharp hole method. The optimal ghee m
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/daefad481496423cb767f7cc6886440b
Autor:
Liu Zewen, Li Huixia, Gao Dandan, Su Junhong, Su Yuxin, Ma Zhongren, Li Zhiqiang, Qi Yanjiao, Ding Gongtao
Publikováno v:
Open Life Sciences, Vol 17, Iss 1, Pp 1629-1640 (2022)
Ghee is a traditional Tibetan dairy product with high-fat content, low yield, plasticity, caseation, and rich nutrition. In this study, we analyzed the diversity of microbial communities in yak milk and ghee samples at high and low altitudes, especia
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d7d1f1d466b0466ca2e7fdf7a671b425
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 23, Pp 226-235 (2022)
In order to improve the oxidation resistance of traditional yak ghee, extend the shelf life, the yak ghee was embedded in gum Arabic and gelatin by complex coacervation method to prepare yak ghee microcapsules. The optimal preparation technology was
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c4c855d2b5fb4274b55d2646472dd6e1
Publikováno v:
Molecules, Vol 28, Iss 20, p 7222 (2023)
Branched-chain fatty acids (BCFAs) are natural components with a variety of biological activities. However, the regulation of lipid metabolism by BCFAs is unknown. It was dedicated to examining the impacts of BCFAs inferred from yak ghee on the expre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f83b574b40904d6c896e8e97e57eeae8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.