Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"xanthophyll esterase"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Lorenzo Zacarías, Jaime Zacarías-García, Peter E. Lux, Reinhold Carle, María Jesús Rodrigo, Ralf M. Schweiggert, Christof B. Steingass
Publikováno v:
Digital.CSIC. Repositorio Institucional del CSIC
instname
instname
In orange-pigmented citrus fruits, the xanthophyll esters are the predominant carotenoids, but their biosynthetic origin is currently unknown. In this work, seven PYP/XES (Pale Yellow Petal/ Xanthophyll esterase) genes were identified in Citrus genom
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Breeding Science
SC10201904120001
NARO成果DBaーBR
SC10201904120001
NARO成果DBaーBR
Petunia (Petunia hybrida) is an important ornamental plant with a wide range of corolla colors. Although pale-yellow-flowered cultivars, with a low amount of carotenoids in their corollas, are now available, no deep-yellow-flowered cultivars exist. T
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Watkins, Jacinta L.
Publikováno v:
New Phytologist; Oct2023, Vol. 240 Issue 1, p7-9, 3p
Autor:
Yahia EM; Facultad de Ciencias Naturales, Universidad Autónoma de Querétaro, Querétaro, Mexico., Hernández-Oñate MA; CONAHCYT-Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo, A.C., Hermosillo, Mexico., Ojeda-Contreras AJ; Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo, A.C., Hermosillo, Mexico., Mercado-Ruiz J; Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo, A.C., Hermosillo, Mexico., Cordero-Chávez L; Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo, A.C., Hermosillo, Mexico., Trillo-Hernández EA; Unidad de Tecnología de Alimentos-Secretaría de Investigación y Posgrado, Universidad Autónoma de Nayarit, Tepic, Mexico.; Estancias Posdoctorales-Consejo Nacional de Ciencia y Tecnología, Coordinación de Apoyos a Becarios e Investigadores, Dirección de Posgrado, Ciudad de Mexico, Mexico., Tiznado-Hernández ME; Centro de Investigación en Alimentación y Desarrollo, A.C., Hermosillo, Mexico.
Publikováno v:
Journal of the science of food and agriculture [J Sci Food Agric] 2024 Aug 15; Vol. 104 (10), pp. 5860-5868. Date of Electronic Publication: 2024 Mar 09.
Autor:
Zhu M; College of Landscape Architecture and Art, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, 350002, China., Tang Y; College of Landscape Architecture and Art, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, 350002, China., Xie Y; Institute of Economic Forestry, Fujian Academy of Forestry, Fuzhou, 350012, China., He B; College of Landscape Architecture and Art, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, 350002, China., Ding G; College of Landscape Architecture and Art, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, 350002, China. fjdgc@fafu.edu.cn., Zhou X; College of Architecture and Planning, Fujian University of Technology, Fuzhou, 350118, China. xingwenzhou2003@163.com.
Publikováno v:
Molecular biology reports [Mol Biol Rep] 2024 Jul 13; Vol. 51 (1), pp. 810. Date of Electronic Publication: 2024 Jul 13.
Publikováno v:
Biotechnology Bulletin. 12/26/2022, Vol. 38 Issue 12, p35-46. 12p.