Zobrazeno 1 - 10
of 1 050
pro vyhledávání: '"xanthomonas axonopodis pv. glycines"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Research in Microbiology November-December 2023 174(8)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Suhartiningsih Dwi Nurcahyanti, Wiwiek Sri Wahyuni, Rachmi Masnilah, Anggi Anwar Hendra Nurdika
Publikováno v:
Baghdad Science Journal, Vol 20, Iss 5(Suppl.) (2023)
Xanthomonas axonopodis pv glycines (Xag) is a pathogen that causes pustule disease in soybeans. Many techniques for controlling this disease have been widely developed, one of which is the use of biological agents. Bacillus sp. from the soybean phyll
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f3425893f47f46e7aaf50062f277dd82
Publikováno v:
Open Agriculture, Vol 9, Iss 1, Pp p. 5392-8 (2024)
A bacterial pustule caused by Xanthomonas axonopodis pv. glycines (Xag) is one of the main diseases of soybeans in Thailand. Beneficial microbes crucial to sustainable plant production were examined in this study. Soybean plants were sprayed with Pse
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/544e96ff34c143c180435f2a0fb87b01
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules 1 August 2020 156:1600-1605