Zobrazeno 1 - 10
of 87
pro vyhledávání: '"worts"'
Publikováno v:
Bioresources and Bioprocessing, Vol 8, Iss 1, Pp 1-10 (2021)
Abstract The effects of wheat gluten hydrolysates (WGH) and their ethanol elution fractions obtained on XAD-16 resin on physiological activity and fermentation performance of brewer’s yeast during very-high-gravity (VHG) worts fermentation were inv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0c6b5bd1a5f14473a23f16f05b3a85bc
Autor:
Worts, George F.
Publikováno v:
Saturday Evening Post. 3/23/1935, Vol. 207 Issue 38, p16-48. 5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Chunsriimyatav Ganbaatar, Vlastimil Kubáň, Stanislav Kráčmar, Pavel Valášek, Miroslav Fišera, Ignác Hoza
Publikováno v:
Potravinarstvo, Vol 9, Iss 1, Pp 24-30 (2015)
High performance liquid chromatographic (HPLC/UV) method was adapted for simultaneous determination of seven polyphenols, including derivatives of benzoic (gallic and vanillic acids) and cinnamic acids (p-coumaric, ferulic and sinapic acids), flavan-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/49f4b86c6b4a435884f1dd244ab612e8
Autor:
Green, D. H.1
Publikováno v:
Modern Language Review. Jul1981, Vol. 76 Issue 3, p735-737. 3p.
Publikováno v:
Bioresources and Bioprocessing, Vol 8, Iss 1, Pp 1-10 (2021)
The effects of wheat gluten hydrolysates (WGH) and their ethanol elution fractions obtained on XAD-16 resin on physiological activity and fermentation performance of brewer’s yeast during very-high-gravity (VHG) worts fermentation were investigated
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e1dd44efde34034c7bdebde75bb3515e
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-107264/v1
https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-107264/v1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.