Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"wood fungus"'
Publikováno v:
Food Chemistry: X, Vol 20, Iss , Pp 100913- (2023)
This study aimed to evaluate the efficacy of amylase in hydrolyzing complex carbohydrates of different parts of Ganoderma spp. The aqueous extracts of the Ganoderma samples were analyzed for their selected nutritional composition and physicochemical
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ee9066d262cd443a9a814d743ba8950d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paul J. Johnson, Caroline S. Chaboo
Publikováno v:
Revista Peruana de Biología, Vol 23, Iss 3, Pp 237-242 (2016)
The beetle family Throscidae is documented from Peru for the first time, based on specimens collected in the regions of Cajamarca, Junín, Loreto and Madre de Dios. Aulonothroscus tambopata new species is described from Madre de Dios. Also, three add
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/508b9614f4434b3e86029e218ab184ae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Šmuc, Alojz
Les je vse bolj zaželen material v sodobni gradnji. Je okolju prijazna, enostavno razgradljiva, obnovljiva in cenovno konkurenčna surovina. Zaradi visoke cene kvalitetnih vrst lesa, se uveljavljajo kompoziti materiali, katerih sestavina je tudi les
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::94b85b594cee127ca76c7ee84415cd41
https://hdl.handle.net/20.500.12556/RUL-675
https://hdl.handle.net/20.500.12556/RUL-675
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.