Zobrazeno 1 - 10
of 3 899
pro vyhledávání: '"wood extract"'
Publikováno v:
Open Veterinary Journal. 2024, Vol. 14 Issue 4, p973-979. 7p.
Autor:
Sugiaman, Vinna Kurniawati1 vinna.ks@dent.maranatha.edu, Jeffrey, Jeffrey2, Widowati, Wahyu3, Mia Dewi, Nindia Salsabila4, Ferdiansyah, Rival5, Muchtar, Dhenta Maulana5, Hadiprasetyo, Dhanar Septyawan4,6
Publikováno v:
Open Veterinary Journal. 2024, Vol. 14 Issue 9, p2224-2236. 13p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Čechová, Michaela1, Levkut, Martin1, Levkutová, Mária1 levkutovci@gmail.com, Dvorožňaková, Emília2, Selecká, Emília3, Mudroňová, Dagmar1, Szabóová, Renáta1, Herich, Róbert1, Revajová, Viera1
Publikováno v:
Acta Veterinaria Brno. 2023, Vol. 92 Issue 4, p407-417. 11p.
Publikováno v:
China Forest Products Industry. Feb2024, Vol. 61 Issue 2, p7-42. 7p.
Autor:
Vinna Kurniawati Sugiaman, Jeffrey Jeffrey, Wahyu Widowati, Nindia Salsabila Mia Dewi, Rival Ferdiansyah, Dhenta Maulana Muchtar, Dhanar Septyawan Hadiprasetyo
Publikováno v:
Open Veterinary Journal, Vol 14, Iss 9, Pp 2224-2236 (2024)
Background: Gingivitis is a dysbiotic condition characterized by persistent inflammation caused by a disease-associated multispecies bacterial population that has established itself in the subgingival region. Aim: The objectives of this study is to a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c99ab0b6dfea416fae29c586d49fd5a5
Autor:
Setyopratiwi, Ani1 ani.setyopratiwi@ugm.ac.id, Rahman, Fathru Naban1 fathrunr@gmail.com, Prasetyo, Niko1 nikop@ugm.ac.id
Publikováno v:
Journal of Syntax Transformation. Apr2024, Vol. 5 Issue 4, p615-631. 19p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Control May 2025 171