Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"wok‐frying"'
Autor:
Geoffrey Savage, Leo Vanhanen
Publikováno v:
Foods, Vol 8, Iss 1, p 2 (2018)
The total, soluble, and insoluble oxalate contents of fresh and wok-fried fat hen (Chenopodium album) leaves were extracted and measured using High pressure liquid chromatography. The total oxalate content of the raw leaves was 1112.4 mg/100 g dry ma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2ed1904e093d412ebf11cdfd2b3dba3c
Autor:
Wen-Chun Bong, Geoffrey P. Savage
Publikováno v:
Food Science & Nutrition, 6(8):2015-2019
Food Science & Nutrition
Food Science & Nutrition, Vol 6, Iss 8, Pp 2015-2019 (2018)
Food Science & Nutrition
Food Science & Nutrition, Vol 6, Iss 8, Pp 2015-2019 (2018)
The total, soluble, and insoluble oxalate contents of fresh and wok‐fried bitter gourd (Momordica charantia) fruits were extracted and measured using HPLC chromatography. Frozen bitter gourds were imported from Vietnam, and two cultivars characteri
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::69524a1668844110776e4063d4f8850a
https://repository.publisso.de/resource/frl:6422246
https://repository.publisso.de/resource/frl:6422246
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Savage G; Department of Food, Wine and Molecular Biosciences, Faculty of Agriculture and Life Sciences, Lincoln University, Lincoln 7647, Canterbury, New Zealand. savage@lincoln.ac.nz., Vanhanen L; Department of Food, Wine and Molecular Biosciences, Faculty of Agriculture and Life Sciences, Lincoln University, Lincoln 7647, Canterbury, New Zealand. leo.vanhanen@lincoln.ac.nz.
Publikováno v:
Foods (Basel, Switzerland) [Foods] 2018 Dec 21; Vol. 8 (1). Date of Electronic Publication: 2018 Dec 21.