Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"wines without sulfites"'
Autor:
Edouard Pelonnier-Magimel, Kléopatra Chira, Pierre-Louis Teissèdre, Michaël Jourdes, Jean-Christophe Barbe
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 12, p 2358 (2023)
Nowadays, the development of naturalness as a concept is illustrated in the oenological field by the development of wine produced with lower inputs, sometimes even without any addition of SO2 throughout the winemaking process, up to the bottling stag
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cfc81fe90e864c1e8d41c0183571d398
Autor:
Edouard Pelonnier-Magimel, Pinelopi Mangiorou, Darriet Philippe, Gilles de Revel, Michael Jourdes, Axel Marchal, Stéphanie Marchand, Alexandre Pons, Laurent Riquier, Pierre-Louis Tesseidre, Cécile Thibon, Georgia Lytra, Sophie Tempère, Jean-Christophe BARBE
Publikováno v:
OENO One, Vol 54, Iss 4 (2020)
Aim: The evolution of consumer expectations has led to the development of new production methods using low inputs. From an oenological point of view, these methods include the production of wines without any SO2 being added throughout the process. Th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d288b12cd3dc49e6b0ff00fe451d3a51
Publikováno v:
OENO One, Vol 54, Iss 4 (2020)
Aim: In the few past years, consumer expectation has shifted toward low-additive foodstuffs. In the wine industry, this has been evidenced by the development of wines without any added SO2 during the winemaking process, including bottling. This has a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/96684a3c54484d52a6357363b72ae945
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
OENO One
OENO One, Institut des Sciences de la Vigne et du Vin (Université de Bordeaux), 2020, 54 (4), pp.671-685. ⟨10.20870/oeno-one.2020.54.4.3566⟩
OENO One, Vol 54, Iss 4 (2020)
OENO One, Institut des Sciences de la Vigne et du Vin (Université de Bordeaux), 2020, 54 (4), pp.671-685. ⟨10.20870/oeno-one.2020.54.4.3566⟩
OENO One, Vol 54, Iss 4 (2020)
International audience; In the few past years, consumer expectation has shifted toward low-additive foodstuffs. In the wine industry, this has been evidenced by the development of wines without any added SO 2 during the winemaking process, including
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::04093a245144fbc4f518377378d98569
https://hal.inrae.fr/hal-03297143
https://hal.inrae.fr/hal-03297143
Autor:
Gilles de Revel, Laurent Riquier, Alexandre Pons, Sophie Tempere, Pinelopi Mangiorou, Michael Jourdes, Stéphanie Marchand, Jean-Christophe Barbe, Georgia Lytra, Axel Marchal, Edouard Pelonnier-Magimel, Pierre-Louis Tesseidre, Darriet Philippe, Cécile Thibon
Publikováno v:
OENO One
OENO One, Institut des Sciences de la Vigne et du Vin (Université de Bordeaux), 2020, 54 (4), pp.733-743. ⟨10.20870/oeno-one.2020.54.4.3794⟩
OENO One, Vol 54, Iss 4 (2020)
OENO One, Institut des Sciences de la Vigne et du Vin (Université de Bordeaux), 2020, 54 (4), pp.733-743. ⟨10.20870/oeno-one.2020.54.4.3794⟩
OENO One, Vol 54, Iss 4 (2020)
International audience; Aim: The evolution of consumer expectations has led to the development of new production methods using low inputs. From an oenological point of view, these methods include the production of wines without any SO2 being added th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::12acbe8707799ea63ae2581d4c548c86
https://hal.inrae.fr/hal-03457031/document
https://hal.inrae.fr/hal-03457031/document
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.