Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"wine vinification"'
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 13, Iss 14, p 8343 (2023)
The increase in awareness of consumers and producers regarding the sustainable production and consumption of food commodities is motivating the emergence of new technologies to improve the efficiency of pre-established methods and reduce or supplant
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99ba89d5ab96469cbd7bcb957be98ab1
Publikováno v:
Energies, Vol 13, Iss 12, p 3237 (2020)
Sicily is characterized by rural buildings, Palmenti, destined to wine production, which are scattered along the countryside and part of the local historical heritage. There are different types of rural buildings, but all have in common the use of an
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d93c85db47d245198d53c3e5d0707ba1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Background Polysaccharides are a major class of complex macromolecules present in the wine matrix. These polysaccharides can be classified as being either grape or yeast derived. The key polysaccharides identified within the wine matrix are the pecti
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::c2edf3411694c382f3e65923025d7a4d
http://hdl.handle.net/11577/3387236
http://hdl.handle.net/11577/3387236
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Skroza, Danijela, Skračić, Živko, Generalić Mekinić, Ivana, Kokeza, Ana, Ivandić, Luka, Šutalo, Martina, Soldo, Barbara, Ljubenkov, Ivica, Banović, Mara
Babica and Crljenak kaštelanski are historic and autochthonous red grape cultivars of the Kaštela wine region (Central Dalmatia, Croatia). In the last few years, C. kaštelanski has been getting distinguishable attention, since it was discovered th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=57a035e5b1ae::cc6fbc6d33d9cdadd1065cce0de36585
https://www.bib.irb.hr/899463
https://www.bib.irb.hr/899463
Publikováno v:
ResearcherID
The vinification process is one important stages of the wines production that can influence the achievement of wines quality. Based in a chemical samples this assessment is traditionally realized by wine tasters that analyze some subjective parameter
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::40472c90d9fc89f341571c547bcb1181
https://hdl.handle.net/1822/18957
https://hdl.handle.net/1822/18957
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.