Zobrazeno 1 - 10
of 45
pro vyhledávání: '"wine tannins"'
Autor:
Yi MA, Kangjie YU, Xiaoqin LAI, Xiongjun XIAO, Rong XIONG, Liming XIE, Ziyun WEI, Huiling HUANG
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 45, Iss 5, Pp 81-88 (2024)
To investigate the impact of distinct wine tannins on the color and anthocyanin composition of wine, Cabernet sauvignon was employed as the primary ingredient for the production of wine using five distinct wine tannins. The wine was then aged for 120
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1cfd40266bb340f2b34b45b86ebd5238
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Andrea Versari, Arianna Ricci, Annacarla Brioni, Cristian Galaz Torres, Carolina Alejandra Pavez Moreno, Javiera Concha García, Giuseppina Paola Parpinello
Publikováno v:
Molecules, Vol 27, Iss 5, p 1671 (2022)
Consumers are increasingly looking for foods, including wine, that are free of animal-derived proteins. This study seeks to evaluate patatin, a new, plant-based and allergen-free fining agent, by comparing it with the fining agents polyvinipolypyrrol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc6dac1c3ad64da19ddf575ebd4a141d
Publikováno v:
OENO One, Vol 51, Iss 3 (2017)
Abstract Red wine is a complex matrix and its organoleptic characteristics are affected by a high complexity of wine compounds, namely polyphenols. One of the most important sensations and also a quality attribute of red wine is astringency. Along t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4481ec17335141e6a9203e5c9e8a9e81
Autor:
Stefanos Koundouras, Ioannis Kanakis, Efrosyni Drossou, Stamatina Kallithraka, Yorgos Kotseridis
Publikováno v:
OENO One, Vol 47, Iss 2, Pp 115-128 (2013)
Aims: Vine water deficit is widely accepted as a powerful means to control grape and wine attributes. However, quality improvement is often achieved at the expense of a reduction in yield, especially when water deficit conditions are applied during t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b4d72e484a0047deb25cdd2247617f8e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
OENO One, Vol 51, Iss 3 (2017)
Red wine is a complex matrix and its organoleptic characteristics are affected by a high complexity of wine compounds, namely polyphenols. One of the most important sensations and also a quality attribute of red wine is astringency. Along the years t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.