Zobrazeno 1 - 10
of 844
pro vyhledávání: '"wine fining"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Trigueiro, Pollyana, Pedetti, Silvia, Rigaud, Baptiste, Balme, Sebastien, Janot, Jean-Marc, dos Santos, Ieda M.G., Gougeon, Régis, Fonseca, Maria G., Georgelin, Thomas, Jaber, Maguy
Publikováno v:
In Colloids and Surfaces B: Biointerfaces 1 June 2018 166:79-88
Publikováno v:
In LWT - Food Science and Technology May 2012 46(2):382-387
Publikováno v:
Food and Environment Safety, Vol 16, Iss 4, Pp 216-221 (2017)
The present paper analyzes the efficiency of various mineral fining agents (nano dispersion composites SiO2, TiO2, TiO2-SiO2, bentonite and saponite) in the process of white and red wines fining. The influence of both the mass of the adsorbent and th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b281d41cb32148d482272ad13d2d2d72
Publikováno v:
Food & Environment Safety. 2017, Vol. 16 Issue 4, p216-221. 6p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.