Zobrazeno 1 - 10
of 29
pro vyhledávání: '"wine evaluation"'
Autor:
Fabbris, Luigi, Piscitelli, Alfonso
In this paper we highlight the sensorial and cultural correlates of the consumption of Trebbiano wine produced in the Abruzzo region, Italy. The data have been collected through a questionnaire survey on a sample of 48 adults. The sample was convenie
Externí odkaz:
https://library.oapen.org/handle/20.500.12657/74884
Autor:
Vertačnik, Špela
V vseh državah Evropske unije veljajo pravila evropskega zakona o vinu, ki je del skupne kmetijske politike EU (CAP) in je sestavljen iz niza pravil s ciljem uravnoteženega in odprtega trga znotraj držav članic. Evropski zakon o vinu je okvir za
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3505::33577bf6123eab434739974a36d28556
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?id=134281&dn=
https://repozitorij.uni-lj.si/Dokument.php?id=134281&dn=
Autor:
Pablo Riera, Marcos Alberto Trevisan, Apratim Guha, Bruno Mesz, Mariano Sigman, Qian Janice Wang, Charles Spence
Publikováno v:
Wang, Q J, Mesz, B, Riera, P, Travisan, M, Sigman, M, Guha, A & Spence, C 2019, ' Analysing the Impact of Music on the Perception of Red Wine via Temporal Dominance of Sensations ', Multisensory Research, vol. 32, no. 4-5, pp. 455-472 . https://doi.org/10.1163/22134808-20191401
Auditory Contributions to Food Perception and Consumer Behaviour ISBN: 9789004416307
Auditory Contributions to Food Perception and Consumer Behaviour ISBN: 9789004416307
Several studies have examined how music may affect the evaluation of food and drink, but the vast majority have not observed how this interaction unfolds in time. This seems to be quite relevant, since both music and the consumer experience of food/d
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8014f8eb29aae544edaa1a443074f55a
https://pure.au.dk/portal/da/publications/analysing-the-impact-of-music-on-the-perception-of-red-wine-via-temporal-dominance-of-sensations(2c0a9d0a-2529-4dbb-9db8-ea33caf3c565).html
https://pure.au.dk/portal/da/publications/analysing-the-impact-of-music-on-the-perception-of-red-wine-via-temporal-dominance-of-sensations(2c0a9d0a-2529-4dbb-9db8-ea33caf3c565).html
Autor:
11th Academy for Wine Business Research (AWBR) International Conference Stellenbosch, South Africa 14-16 January 2019, Ruger-Muck, Edith, Bruwer, Johan, Wegmann, Anne Lena
Refereed/Peer-reviewed
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1231::ac58fbb4e39768a000df54f4669803d8
https://hdl.handle.net/11541.2/136699
https://hdl.handle.net/11541.2/136699
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
John Michael Scalet
ABOUT THE BOOK It is amazing how many types of wine there are in the world. There are thousands of varieties produced at innumerable locations around the globe. Add that to the fact each can be blended to form something all together different. It bec
Autor:
Sabina Di Maio, Giuseppe, Polizzotto, Enrico Di Gangi, Giusy, Foresta, Giuseppe, Genna, Verzera, Antonella, Scacco, Antonio, Gabriele, Amore, Daniele, Oliva
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3978::a26749eefce1429ac72cc953d36017b1
http://hdl.handle.net/11570/1910206
http://hdl.handle.net/11570/1910206