Zobrazeno 1 - 10
of 226
pro vyhledávání: '"wine ecosystem"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
British Food Journal, 2019, Vol. 121, Issue 11, pp. 2683-2695.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-05-2019-0379
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Boynton, Primrose J., Greig, Duncan
Publikováno v:
In Fungal Ecology August 2016 22:61-72
Autor:
Bahareh Bagheri, Paolo Zambelli, Ileana Vigentini, Florian Franz Bauer, Mathabatha Evodia Setati
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 7 (2019)
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/37a2cbf68edf4af8aa1a9d066ebd89f2
Autor:
Bahareh Bagheri, Paolo Zambelli, Ileana Vigentini, Florian Franz Bauer, Mathabatha Evodia Setati
Publikováno v:
Frontiers in Bioengineering and Biotechnology, Vol 6 (2018)
Natural alcoholic fermentation is initiated by a diverse population of several non-Saccharomyces yeast species. However, most of the species progressively die off, leaving only a few strongly fermentative species, mainly Saccharomyces cerevisiae. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/099eae19e2de49eaa1ff4647b5be3cc0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Natasha A. Luyt, Riaan N. de Witt, Benoit Divol, Hugh G. Patterton, Mathabatha E. Setati, Patricia Taillandier, Florian F. Bauer
Publikováno v:
Microbiology Spectrum, Vol 12, Iss 8 (2024)
ABSTRACT Fermenting grape juice provides a habitat for a well-mapped and evolutionarily relevant microbial ecosystem consisting of many natural or inoculated strains of yeasts and bacteria. The molecular nature of many of the ecological interactions
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/526bfa25bb774cc2ac0d2087608ef1cb
Autor:
Linda F Bisson, Vidhya Ramakrishnan, Gordon A Walker, Qingwen Fan, Minami Ogawa, Yan Luo, Peter Luong, CM Lucy Joseph
Publikováno v:
Frontiers in Ecology and Evolution, Vol 4 (2016)
The yeast Saccharomyces cerevisiae has evolved to dominate grape juice fermentation. A suite of cellular properties, rapid nutrient depletion, production of inhibitory compounds and the metabolic narrowing of the niche, all enable a minor resident of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9df2ad15a631450ba8d951ea1df944b2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.