Zobrazeno 1 - 10
of 157
pro vyhledávání: '"wine classification"'
Autor:
Aakriti Darnal, Alberto Ceccon, Martina Magni, Peter Robatscher, Simone Poggesi, Emanuele Boselli, Edoardo Longo
Publikováno v:
Applied Food Research, Vol 4, Iss 2, Pp 100538- (2024)
The present study investigates the presence of α-terpinyl ethyl ether in wine and gives insights on the chemical processes leading to its formation. The analytical determination of (S)-α-terpinyl ethyl ether and (R)-α-terpinyl ethyl ether enantiom
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/15759c69c41b479a92e77957558b5db0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Artificial Intelligence in Agriculture, Vol 5, Iss , Pp 157-162 (2021)
The purpose of this paper is to classify wines from 4 different countries in South America. Each class of wines is formed by samples considered by experts as representatives of the following commercial categories: “Argentinean Malbec (AM)”, “Br
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7176a03a4d744cb4833bd1650f6360d3
Autor:
Fotić, Aleksandar
Publikováno v:
Зборник Матице српске за друштвене науке / Matica Srpska Journal of Social Sciences. (176):519-541
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=938987
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
José Manuel Mirás-Avalos, Yolanda Bouzas-Cid, Emiliano Trigo-Córdoba, Ignacio Orriols, Elena Falqué
Publikováno v:
Foods, Vol 9, Iss 2, p 114 (2020)
Amino acids play a relevant role in wine quality and can allow for classifying wines according to the variety. In this work, the amino acid contents of Albariño, Godello, and Treixadura wines, three autochthonous varieties from Galicia (NW Spain), w
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d2e4900744514054b944f1567b155b39
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Applied Ontology. 15:475-491
Wines with geographical indication can be classified and represented by such features as designations of origin, producers, vintage years, alcoholic strength, and grape varieties; these features allow us to define wines in terms of a set of necessary
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.