Zobrazeno 1 - 10
of 76
pro vyhledávání: '"wine authentication"'
Autor:
Han Wang, David W. Jeffery
Publikováno v:
Foods, Vol 13, Iss 9, p 1376 (2024)
With a view to maintaining the reputation of wine-producing regions among consumers, minimising economic losses caused by wine fraud, and achieving the purpose of data-driven terroir classification, the use of an absorbance–transmission and fluores
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8a9e8211858c4233af36da38c37e33a7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Cuixia Cheng, Yadong Zhou, Holden M. Nelson, Tasneem Ahmadullah, Hailan Piao, Zhaoying Wang, Wenxiao Guo, Jun-Gang Wang, Guosong Lai, Zihua Zhu
Publikováno v:
Frontiers in Chemistry, Vol 11 (2023)
Composition analysis in wine is gaining increasing attention because it can provide information about the wine quality, source, and nutrition. In this work, in situ liquid secondary ion mass spectrometry (SIMS) was applied to 14 representative wines,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8b79378732f14b39aee80d97145204e0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Beverley C. Coldwell, Nemesio M. Pérez, Maria Cordero Vaca, Matthew J. Pankhurst, Pedro A. Hernández, Gladys V. Melián Rodriguez, Eleazar Padrón, María Asensio-Ramos, Sara Ribeiro, José Francisco Santos
Publikováno v:
Beverages, Vol 8, Iss 1, p 9 (2022)
The production of fraudulent goods remains widespread and economically damaging. The high value of the wine industry makes it particularly vulnerable, and a number of geochemical methods have been developed to ensure traceability and identification o
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/828869e6bb7a4fc9929074bc0d5b3fbe
Publikováno v:
Chemosensors, Vol 8, Iss 3, p 59 (2020)
Consumers are increasingly interested in the characteristics of the products they consume, including aroma, taste, and appearance, and hence, scientific research was conducted in order to develop electronic senses devices that mimic the human senses.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fab225b06dd74bd292d87611e276f058
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Molecules, Vol 24, Iss 22, p 4166 (2019)
One of the most important issues in the wine sector and prevention of adulterations of wines are discrimination of grape varieties, geographical origin of wine, and year of vintage. In this experimental research study, UV-Vis and FT-IR spectroscopic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/adaa4e211ae34904bf80323d30726a22
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.