Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"wild fruits and vegetables"'
Autor:
Sadia Jabeen, Fahim Arshad, Nidaa Harun, Muhammad Waheed, Saud Alamri, Shiekh Marifatul Haq, Ivana Vitasović-Kosić, Kaneez Fatima, Abdul Shakoor Chaudhry, Rainer W. Bussmann
Publikováno v:
Plants, Vol 13, Iss 6, p 832 (2024)
Wild fruits and vegetables (WFVs) have been vital to local communities for centuries and make an important contribution to daily life and income. However, traditional knowledge of the use of wild fruits is at risk of being lost due to inadequate docu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/78a34f91436e493a9cbe8b98a429cf70
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Solomon Omonona, Oluwafunmilayo Dorcas Adegbaju, Israel R. Orimoloye, Adeyemi Olusola, Tomi Lois Olatunji, Charles P Laubscher, Mark Maboeta, Oladayo Amed Idris, Serifat Olatundun Salami, Ademola Emmanuel Adetunji, Muhali Olaide Jimoh
Publikováno v:
South African Journal of Botany. 145:13-27
Overdependence on exotic plant species constitutes a major setback for the consumption of wild fruits and vegetables among South Africans. The country is not spared from the adverse effects of climate change which play a substantial role in altering
Publikováno v:
Food Science & Nutrition
Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 2, Pp 625-638 (2021)
Food Science & Nutrition, 9(2):625-638
Food Science & Nutrition, Vol 9, Iss 2, Pp 625-638 (2021)
Food Science & Nutrition, 9(2):625-638
Wild fruits and vegetables (WFV) are believed to contain substantial quantities of micronutrients and are commonly consumed in rural areas of developing countries endowed with natural vegetation. Previous studies that provided evidence on the contrib
Autor:
Salami, Serifat Olatundun, Adegbaju, Oluwafunmilayo Dorcas, Idris, Oladayo Amed, Jimoh, Olaide, Olatunji, Tomi Lois, Omonona, Solomon, Maboeta, Mark Steve, Laubscher, Charles Petrus
Overdependence on exotic plant species constitutes a major setback for the consumption of wild fruits and vegetables among South Africans. The country is not spared from the adverse effects of climate change which play a substantial role in altering
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2659::f8c8ca1c8af39f9b4830aed80c32594d
https://zenodo.org/record/5813831
https://zenodo.org/record/5813831
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Science & Nutrition
Food Science & Nutrition, Vol 6, Iss 8, Pp 2273-2284 (2018)
Food Science & Nutrition, Vol 6, Iss 8, Pp 2273-2284 (2018)
Nutritional knowledge and attitude of a population greatly affect intake of essential micronutrients. Much of the understanding on the impact of nutritional knowledge and attitude on nutrient intake has been derived from studies conducted among afflu
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.