Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"wild fermentation"'
Autor:
Maroney, Stephanie
Publikováno v:
Cuizine: The Journal of Canadian Food Cultures / Revue des Cultures Culinaires au Canada. 2018, Vol. 9 Issue 2, p1-1. 1p.
Autor:
Cristian Varela, Kathleen Cuijvers, Steven Van Den Heuvel, Mark Rullo, Mark Solomon, Anthony Borneman, Simon Schmidt
Publikováno v:
Fermentation, Vol 7, Iss 2, p 97 (2021)
Uninoculated wines are regarded as having improved mouthfeel and texture and more complex flavor profiles when compared to wines inoculated with commercial S. cerevisiae strains. Uninoculated fermentation involves a complex microbial succession of ye
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cb4857dd54954a239e07facdb68ccbd4
Autor:
Schlueter, Mary1
Publikováno v:
Library Journal. 11/1/2003, Vol. 128 Issue 18, p116-116. 1/5p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Hand, Guy
Publikováno v:
Boise Weekly. 2/23/2011, Vol. 19 Issue 35, p36-38. 2p. 2 Color Photographs.