Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"wild agave plants"'
Autor:
Pamela I. Aldrete-Herrera, Mercedes G. López, Luis Medina-Torres, Juan A. Ragazzo-Sánchez, Montserrat Calderón-Santoyo, Marisela González-Ávila, Rosa I. Ortiz-Basurto
Publikováno v:
Foods, Vol 8, Iss 9, p 404 (2019)
In this study, we characterize fructan extracts from five wild agave varieties at three ages to identify their potential use in the food industry. Physicochemical parameters (solids soluble total and pH), sugar content and fructan distribution profil
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bff9eb2a016b4d4ab4265e245c0732f2
Autor:
Montserrat Calderón-Santoyo, Marisela González‐ávila, Mercedes López, Luis Medina-Torres, Rosa Isela Ortiz-Basurto, Juan Arturo Ragazzo-Sánchez, Pamela I. Aldrete-Herrera
Publikováno v:
Foods
Volume 8
Issue 9
Foods, Vol 8, Iss 9, p 404 (2019)
Volume 8
Issue 9
Foods, Vol 8, Iss 9, p 404 (2019)
In this study, we characterize fructan extracts from five wild agave varieties at three ages to identify their potential use in the food industry. Physicochemical parameters (solids soluble total and pH), sugar content and fructan distribution profil
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.