Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"wholegrain buckwheat flour"'
Publikováno v:
Hemijska Industrija, Vol 69, Iss 5, Pp 469-483 (2015)
Buckwheat is grown primarily because of its grain which, after undergoing the processes of dehulling, grinding and sieving, is used to produce buckwheat flour which is characterized by a considerable content of antioxidants, especially polyphenols
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/14a9410c092641799aa9a5dfdc5bdbeb
Autor:
Sakač Marijana B., Mišan Aleksandra Č., Pestorić Mladenka V., Šimurina Olivera D., Nedeljković Nataša M., Škrobot Dubravka J., Jovanov Pavle T., Milovanović Ivan S., Šarić Bojana M., Mandić Anamarija I.
Publikováno v:
Food and Feed Research, Vol 42, Iss 2, Pp 119-127 (2015)
Quality parameters and the possibility of successful placement of buckwheat-enriched wheat bread on the national market are presented in this paper. Analysis of the market position of buckwheat-enriched wheat bread includes demands, offer and competi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dbac45531fd04224ae143dfc8e4c4964
Autor:
Pavle Jovanov, I Anamarija Mandic, M Natasa Nedeljkovic, C Aleksandra Misan, J Dubravka Skrobot, B Marijana Sakac, D Olivera Simurina, M Bojana Saric, V Mladenka Pestoric, S Ivan Milovanovic
Publikováno v:
Food and Feed Research (2015) 42(2):119-127
Food and Feed Research, Vol 42, Iss 2, Pp 119-127 (2015)
Food and Feed Research, Vol 42, Iss 2, Pp 119-127 (2015)
Quality parameters and the possibility of successful placement of buckwheat-enriched wheat bread on the national market are presented in this paper. Analysis of the market position of buckwheat-enriched wheat bread includes demands, offer and competi
Publikováno v:
Hemijska industrija (2015) 69(5):469-483
Hemijska Industrija, Vol 69, Iss 5, Pp 469-483 (2015)
Hemijska Industrija, Vol 69, Iss 5, Pp 469-483 (2015)
Buckwheat is grown primarily because of its grain which, after undergoing the processes of dehulling, grinding and sieving, is used to produce buckwheat flour which is characterized by a considerable content of antioxidants, especially polyphenols an
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jambrec, Dubravka, Pestorić, Mladenka, Sakač, Marijana, Mišan, Aleksandra, Nedeljković, Nataša, Jovanov, Pavle, Filipčev, Bojana, Mandić, Anamarija
Publikováno v:
Hrana i ishrana (2013) 54(2):52-56
Consumption of traditionally made wheat flour bread does not provide any additional health benefits but to satisfy the basic nutritional needs. The existing formulation of bread can be im-proved by adding or substituting part of the wheat flour with
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.