Zobrazeno 1 - 10
of 24
pro vyhledávání: '"whole-plant maize"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
This study aimed to explore the changes in the microbial community on the silage material surface and during the ensiling process of whole-plant maize in different regions. Whole-plant maize silages were sampled in Ziyun, Guanling, and Weinning count
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/48bc8e7dd5c248d389e33e7e2181c0f5
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 31, Iss 9, Pp 1464-1473 (2018)
Objective To describe in-depth sequencing, the bacterial community diversity and its succession during ensiling of whole-plant maize and subsequent exposure to air. Methods The microbial community dynamics of fermented whole-plant maize for 60 days (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/992cf1d2c0c941be8e8bb3523607b4ee
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Poljoprivreda, Vol 16, Iss 2, Pp 35-41 (2010)
This study was carried out to examine some quality characteristics and nutrient digestibility of wet brewers grain with whole plant maize mixture silages. Treatments were wet brewers grain, 25% + 75% whole plant maize (mixture 1) and %50 wet brewers
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c472caf5d4d440508db2c78964978c76
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Moyo, Robin Mkhokheli
Four trials were conducted to evaluate the effects of ensiling whole plant maize with wet distillers grains with solubles (WDGS) on its preservation and nutritive value. In the first study, WDGS was blended with whole maize plants at 0% (control), 10
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2263/25900
http://upetd.up.ac.za/thesis/available/etd-06272011-153044/
http://upetd.up.ac.za/thesis/available/etd-06272011-153044/
Publikováno v:
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 31, Iss 9, Pp 1464-1473 (2018)
Asian-Australasian Journal of Animal Sciences, Vol 31, Iss 9, Pp 1464-1473 (2018)
Objective To describe in-depth sequencing, the bacterial community diversity and its succession during ensiling of whole-plant maize and subsequent exposure to air. Methods The microbial community dynamics of fermented whole-plant maize for 60 days (
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.