Zobrazeno 1 - 10
of 217
pro vyhledávání: '"whole milk powder"'
Autor:
S. M. Kamal, Y. A. Shaheer
Publikováno v:
Bulgarian Journal of Veterinary Medicine, Vol 27, Iss 3, Pp 498-510 (2024)
Bacillus spp. are foodborne pathogens important in food contamination, especially in dried milk products. They are associated with foodborne outbreaks, spoilage of dairy products (sweet curdling and bitterness), and bovine mastitis. This study invest
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f3bd0fd28432472b973956860bc96e5b
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 10, Pp 9-18 (2024)
To address the problems of the traditional international standard methods for milk powder quality detection such as subjectivity and lag, this study proposed a rapid method for the detection of the dispersibility and bulk density of milk powder based
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab2eecbed7fe476eab79dddec721f30d
Autor:
Justin G. Bendall, Abraham S. Chawanji, Bertram Y. Fong, Paul Andrewes, Lin Ma, Alastair K.H. MacGibbon, Skelte G. Anema
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 3, Pp 1311-1333 (2024)
ABSTRACT: Whole milk powder (WMP) manufactured in New Zealand in 1907 was sent to the Antarctic continent with the Shackleton-led British Antarctic Expedition from 1907 to 1909. This powder was stored at ambient conditions at Shackleton's Hut at Cape
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/074852d525c7401cb3e9a5ba24bf7b94
Shelf Life Prediction of Milk Powder Based on Changes in Headspace Oxygen Concentration in Packaging
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 44, Iss 1, Pp 209-214 (2023)
Purpose: To predict the shelf life of milk powder based on the change of oxygen concentration in the packaging headspace. Methods: The relative oxygen consumption rate was used to characterize the oxidation characteristics of whole milk powder, and t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6cc4469c7591466ea78a72d15b6f9801
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Техника и технология пищевых производств, Vol 51, Iss 2, Pp 395-401 (2021)
Introduction. One of the promising methods in the production of dairy and other food in concentrated, condensed and dry forms is a consistent combination of dehydration methods. The subject of this research relevant now is approaches to the calculati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/41d6cd317d5f46aba747847198898315
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.