Zobrazeno 1 - 10
of 9 827
pro vyhledávání: '"whole milk powder"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 10, Pp 9-18 (2024)
To address the problems of the traditional international standard methods for milk powder quality detection such as subjectivity and lag, this study proposed a rapid method for the detection of the dispersibility and bulk density of milk powder based
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ab2eecbed7fe476eab79dddec721f30d
Autor:
Justin G. Bendall, Abraham S. Chawanji, Bertram Y. Fong, Paul Andrewes, Lin Ma, Alastair K.H. MacGibbon, Skelte G. Anema
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 3, Pp 1311-1333 (2024)
ABSTRACT: Whole milk powder (WMP) manufactured in New Zealand in 1907 was sent to the Antarctic continent with the Shackleton-led British Antarctic Expedition from 1907 to 1909. This powder was stored at ambient conditions at Shackleton's Hut at Cape
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/074852d525c7401cb3e9a5ba24bf7b94
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 7, Pp 4216-4234 (2024)
ABSTRACT: Cow milk allergy is a common phenomenon experienced in early childhood (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b2aef9549be34bb2ac15994e82ae9852
Publikováno v:
In International Journal of Food Microbiology 2 March 2024 413