Zobrazeno 1 - 10
of 651
pro vyhledávání: '"whole flours"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
de Magalhães, Bárbara Elizabeth Alves, Santana, Débora de Andrade, Silva, Isaac Matheus de Jesus, Minho, Lucas Almir Cavalcante, Gomes, Mayara Amariz, Almeida, Jackson Roberto Guedes da Silva, Lopes dos Santos, Walter Nei
Publikováno v:
In Microchemical Journal June 2020 155
Publikováno v:
In LWT December 2018 98:54-61
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jorge Minoru Hashimoto, Jéssica Pinheiro Mendes Sampaio, Luís José Duarte Franco, Elizabeth Harumi Nabeshima, Kaesel Jackson Damasceno e Silva
Publikováno v:
Brazilian Journal of Food Technology, Vol 24 (2021)
Abstract Whole flour of cowpea grains of the cultivar BRS Tumucumaque biofortified in iron and zinc were processed in a co-rotating twin-screw extruder Clextral HT 25. A central rotational composite design 23, combining temperature (from 86.4 to 153.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ac2936f3686641c7ade56b4a00bdbc6b
Autor:
Teresa Grande, Aymen Souid, Marco Ciardi, Clara Maria Della Croce, Stefania Frassinetti, Emilia Bramanti, Vincenzo Longo, Luisa Pozzo
Publikováno v:
European Food Research and Technology. 249:1575-1587
Whole wheat is an exceptional source of phenolic compounds representing a promising phytochemical class to prevent diet-related chronic diseases thanks to its antioxidant activities. The present work reports the phenolic profile, the antioxidant capa
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
British Food Journal, 2017, Vol. 119, Issue 4, pp. 909-920.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/BFJ-07-2016-0308