Zobrazeno 1 - 10
of 639
pro vyhledávání: '"whole farm"'
Autor:
Sofía Stirling, Facundo Lussich, Gastón Ortega, Alejandro La Manna, Ana Pedemonte, Jorge Artagaveytia, Gabriel Guidice, Santiago Fariña, Pablo Chilibroste, Fernando Alfredo Lattanzi
Publikováno v:
Agrociencia Uruguay, Vol 28, Iss NE1, p e1243 (2024)
Uruguay's dairy can potentially enhance milk productivity competitively, but intensification risks elevating nitrogen (N) surplus, heightening environmental concerns. This study quantified farm-gate N inputs and outputs, calculating N surplus (input-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e74ba45e79364b169277fb5d94498088
Autor:
Mirja Michalscheck, Fred Kizito, Bekele H. Kotu, Franklin K. Avornyo, Carl Timler, Jeroen C. J. Groot
Publikováno v:
International Journal of Agricultural Sustainability, Vol 21, Iss 1 (2023)
Smallholder farmers in Northern Ghana regularly face shocks, challenging the sustainability of their farms and livelihoods. Different farm households and household members may be differently affected and respond with different coping strategies. We c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3dba065a43e94bd48eb478d6d7dc2a12
The use of pre-crop values to improve farm performance: the case of dairy farms in southwest Finland
Autor:
Domna Tzemi, Heikki Lehtonen
Publikováno v:
International Journal of Agricultural Sustainability, Vol 20, Iss 7, Pp 1333-1347 (2022)
Pre-crop values are used to indicate the benefits of a previous crop for a subsequent crop in crop sequencing. A better understanding and research on pre-crop values has the potential to facilitate the diversification of crop production. Despite the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7d3a88e98bef44cd87c929868e3c1b86
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Agricultural Finance Review, 2021, Vol. 82, Issue 1, pp. 113-132.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/AFR-12-2020-0178
Autor:
Lucy Burkitt, Michael Bretherton
Publikováno v:
Frontiers in Soil Science, Vol 2 (2022)
Over half of Aotearoa New Zealand’s (NZ’s) land area is under agriculture or forestry production. Long term monitoring has shown declines in freshwater quality in regions with the most intensive agriculture. The New Zealand government has histori
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a62f6c59d7c54040ae040420745aa581
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Eric O. Young
Publikováno v:
International Journal of Agricultural Sustainability, Vol 18, Iss 6, Pp 444-448 (2020)
Agricultural production must approximately double to support global population by 2050. Practices optimizing crop yield, nutrient use efficiency (NUE; fraction of applied nutrient taken up by crop) and environmental quality are essential. Nutrient ma
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5dafca42f223400680ae2a38a4bb3b8c