Zobrazeno 1 - 10
of 25 593
pro vyhledávání: '"white pepper"'
Autor:
Zainal Abidin, Ana Sakura1 zaasakura@unimas.my, Iylia Jamadi, Mohamad Syafiq1 msiylia96@gmail.com, Hamdan, Sinin1 hsinin@unimas.my, Abdullah, Mohammad Omar2 amomar@unimas.my, John, Gloria Elaine1 gloriajohn97@gmail.com, Jamali, Annisa1 jannisa@unimas.my, Muslimen, Rasli1 mrasli@unimas.my, Augustine Mercer, Zehnder Jarroop3 zehnder@mpb.gov.my
Publikováno v:
Pertanika Journal of Tropical Agricultural Science. Aug2024, Vol. 47 Issue 3, p1021-1063. 16p.
Autor:
Moss, Rachael1 (AUTHOR), LeBlanc, Jeanne1 (AUTHOR), Ritchie, Christopher1 (AUTHOR), Gorman, Mackenzie1 (AUTHOR), Ettinger, Laurel1 (AUTHOR), McSweeney, Matthew B.1 (AUTHOR) matthew.mcsweeney@acadiau.ca
Publikováno v:
Journal of Sensory Studies. Dec2023, Vol. 38 Issue 6, p1-10. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Al-Ulum, Vol 9, Iss 3, Pp 138-144 (2023)
A reduction in rice quality may result from pest infestations in storage facilities. In addition to being a major pest of rice, the rice weevil (Sitophilus oryzae L.) is a problem in warehouses. Attacks by rice weevils may result in lower-quality ric
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e47e2d43b7e243efa6bf3a84470f937a
Publikováno v:
Integrated Journal of Business and Economics, Vol 7, Iss 3, Pp 592-606 (2023)
Abundant and diverse natural resources are an extraordinary gift for the Indonesian people. From the perspective of intellectual property rights, the product in question can be legally protected as a geographical indication, such as pepper in the Ban
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3b7306283aff4e4686bb49918b728488
Autor:
Sawangjaroen, Kitja1,2 kitja.sa@wu.ac.th, Sarnkhaeveerakul, Pidyada1
Publikováno v:
Trends in Sciences. Nov2023, Vol. 20 Issue 11, p1-7. 7p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International Journal of Technology, Vol 14, Iss 5, Pp 1147-1156 (2023)
The quality of white pepper depends on the processing process, and it can be done traditionally or semi-mechanically. The present work was to find out the characteristic and off-flavor compound of white pepper through a combination of soaking and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c655c1f6e34f4b99b91734a948c6e98c