Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"white flesh"'
Autor:
Jie Liu, Xiaoxue Fang, Fangjie Yu, Chengfeng Zhang, Pengfei Fan, Ningdong Wang, Qiao Shao, Ning Gan, Xiaolong Lv, Bo Ouyang, Mingfang Zhang, Xinsheng Wu, Nanqiao Liao
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 15 (2024)
IntroductionFruit color significantly influences the quality of horticultural crops, which affects phytochemical diversity and consumer preferences. Despite its importance, the genetic basis of the white-colored fruit in tomatoes remains poorly under
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f0782b2e37b44fedaf86767ca3218613
Autor:
Si-Yuan Chen, Mohammad Aminul Islam, Joel B. Johnson, Cheng-Yuan Xu, Muhammad Sohail Mazhar, Mani Naiker
Publikováno v:
Horticulturae, Vol 10, Iss 10, p 1048 (2024)
Dragon fruit (Hylocereus spp.), renowned for its aesthetic appeal and rich antioxidant content, has gained global popularity due to its numerous health benefits. In Australia, despite growing commercial interest in cultivating dragon fruit, there is
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dfd3c96912214278a6f5a39edd30a64e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Plants, Vol 12, Iss 1, p 82 (2022)
Plant tissue culture produces a wide range of genetic variations which are useful for quality improvement of the plant species. However, the differences in metabolic components and the key genes responsible for the difference in metabolic components
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b726cb22cfa744b68ffd79127bf11ea7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Maria do Carmo Bassols Raseira, Rodrigo Cezar Franzon, Ciro Scaranari, Nelson Pires Feldberg, Marco Antônio Dalbó
Publikováno v:
Revista Brasileira de Fruticultura, Vol 42, Iss 4 (2020)
Abstract Even though the peach tree was introduced in Brazil during the XVI century, it was only on the 1940’s that the first peach breeding program started in the country. Later on, other programs started being, until now, the largest ones, and th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/dfa5788073b54912aba68be5b1535198
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.