Zobrazeno 1 - 10
of 224
pro vyhledávání: '"whipping cream"'
Autor:
Nader A. Salman, Sada Ghalib Al- Musawi, Ibrahim Mourad Mohammed, Talib Kh. Hussein, Zainab Samir
Publikováno v:
Journal of Nuts, Vol 15, Iss 3, Pp 263-272 (2024)
Heavy Whipping Cream (HWC) is rich in saturated fats, but excessive consumption may pose cardiovascular risks. This study explores fortifying HWC with antioxidant-packed pecan and almond powders to improve its lipid composition. We enriched HWC with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df1428da17cc4f088c7e08b706e64bbe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Jurnal Ilmu dan Teknologi Hasil Ternak, Vol 16, Iss 1, Pp 11-20 (2021)
Ice cream is a dairy product with high calorie because of fat and sugar content. Common sources of ice cream fat include butter, cream, and whipping cream. Cured egg yolk can be used as an alternative to salting eggs in a shorter time to extend the s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0f13ae61d8e34399bda6b3ad636cc149
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Marketing Research, 2016 Oct 01. 53(5), 865-880.
Externí odkaz:
http://www.jstor.org/stable/44134922