Zobrazeno 1 - 10
of 18 434
pro vyhledávání: '"whipping cream"'
Autor:
Nader A. Salman, Sada Ghalib Al- Musawi, Ibrahim Mourad Mohammed, Talib Kh. Hussein, Zainab Samir
Publikováno v:
Journal of Nuts, Vol 15, Iss 3, Pp 263-272 (2024)
Heavy Whipping Cream (HWC) is rich in saturated fats, but excessive consumption may pose cardiovascular risks. This study explores fortifying HWC with antioxidant-packed pecan and almond powders to improve its lipid composition. We enriched HWC with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/df1428da17cc4f088c7e08b706e64bbe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mao J; State Key Laboratory of Food Science and Resources, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi 214122, Jiangsu, People's Republic of China., Gao Y; State Key Laboratory of Food Science and Resources, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi 214122, Jiangsu, People's Republic of China., Ye W; State Key Laboratory of Food Science and Resources, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi 214122, Jiangsu, People's Republic of China., Meng Z; State Key Laboratory of Food Science and Resources, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, 1800 Lihu Road, Wuxi 214122, Jiangsu, People's Republic of China. Electronic address: mengzong@jiangnan.edu.cn.
Publikováno v:
International journal of biological macromolecules [Int J Biol Macromol] 2024 Dec 05; Vol. 286, pp. 138466. Date of Electronic Publication: 2024 Dec 05.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In LWT 15 July 2023 184
Autor:
Oellig, Claudia1 (AUTHOR) claudia.oellig@uni-hohenheim.de, Blankart, Max2 (AUTHOR), Hinrichs, Jörg2 (AUTHOR), Schwack, Wolfgang1 (AUTHOR), Granvogl, Michael1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Analytical & Bioanalytical Chemistry. Nov2020, Vol. 412 Issue 27, p7441-7451. 11p.