Zobrazeno 1 - 10
of 485
pro vyhledávání: '"whey syneresis"'
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 16, Pp 10-18 (2024)
The effect of nanosized bamboo dietary fiber (NBDF) on whey syneresis in yogurt during shelf storage was studied. The milk wettability of micro- and nano-modified NBDF with different particle sizes was analyzed. The inhibitory mechanism of the modifi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f292c3de5d6440e884db3911477edb9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin Kexue/ Food Science; 2024, Vol. 45 Issue 16, p10-18, 9p
Publikováno v:
In Small Ruminant Research June 2014 119(1-3):146-155
Publikováno v:
Small Ruminant Research. 119:146-155
Milk from 94 Ethiopian goats (four breeds) was assessed for casein level, micellar size, coagulation properties and whey syneresis to evaluate cheese-making potential. Casein content (g/kg) ranged from 6.84 to 8.94 (αs1); 4.16–4.98 (αs2); 12.51
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mestawet, T.A.1 danbebis@yahoo.com, Girma, A.2, Ådnøy, T.3, Devold, T.G.1, Narvhus, J.A.1, Vegarud, G.E.1
Publikováno v:
Small Ruminant Research. Jun2014, Vol. 119 Issue 1-3, p146-155. 10p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.