Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"whey protein isolated"'
Autor:
Diego Mauricio Sánchez-Osorno, Angie Vanesa Caicedo Paz, María Camila López-Jaramillo, Aída Luz Villa, Julián Paul Martínez-Galán
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 24, p 3954 (2022)
One of the most common ways to protect oils is microencapsulation, which includes the use of encapsulating agents. Due to the environmental problems facing humanity, this study seeks to combine green biopolymers (microcrystalline cellulose and whey p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9dc7855fe6a946d99738729fced23667
Autor:
Bei Zhang, Miao Lei, Wenjing Huang, Gang Liu, Fangcheng Jiang, Dengfeng Peng, Qingrong Huang, Weiping Jin
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 7, p 1640 (2021)
Casticin has wide-ranging functional activities, but its water solubility is poor in food products. Here, a nanoemulsion stabilized by Maillard whey protein isolate conjugates (MWPI) was fabricated to encapsulate casticin. The nanoemulsion, with an a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4a42f8aa241648b19671a20189ac4f7f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
ASEAN Journal of Chemical Engineering; Vol 22, No 1 (2022); 1-18
Understanding the fundamental aspects of foaming properties will influence its generation and stabilization at different concentrations of the critical aggregation concentration (CAC), foam volume stability, foam height, salinity influences, and crud
Autor:
Gabriela Eugenia Fematt-Flores, Ingrid Aguiló-Aguayo, Begonya Marcos, Belén Arely Camargo-Olivas, Rogelio Sánchez-Vega, Mayra Cristina Soto-Caballero, Nora Aideé Salas-Salazar, María Antonia Flores-Córdova, María Janeth Rodríguez-Roque
Publikováno v:
Coatings; Volume 12; Issue 2; Pages: 196
IRTA Pubpro. Open Digital Archive
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
IRTA Pubpro. Open Digital Archive
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)
Edible films are thin preformed layers that provide food protection against adverse envi‐ ronmental conditions. Despite milk proteins being functional ingredients that can provide interest‐ ing features to films, there is scarce information evalu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::f1e1ac650801f65f9fa4a9ef4010d71b
http://hdl.handle.net/20.500.12327/1629
http://hdl.handle.net/20.500.12327/1629
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Gang Liu, Fangcheng Jiang, Qingrong Huang, Dengfeng Peng, Weiping Jin, Bei Zhang, Wenjing Huang, Miao Lei
Publikováno v:
Foods
Volume 10
Issue 7
Foods, Vol 10, Iss 1640, p 1640 (2021)
Volume 10
Issue 7
Foods, Vol 10, Iss 1640, p 1640 (2021)
Casticin has wide-ranging functional activities, but its water solubility is poor in food products. Here, a nanoemulsion stabilized by Maillard whey protein isolate conjugates (MWPI) was fabricated to encapsulate casticin. The nanoemulsion, with an a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.