Zobrazeno 1 - 10
of 32
pro vyhledávání: '"whey protein concentration"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Investigation of whey protein concentration by ultrafiltration elements designed for water treatment
Publikováno v:
Hemijska Industrija, Vol 67, Iss 5, Pp 835-842 (2013)
Suitability of polysulfone ultrafiltration membranes (UFM) commercial designed for water treatment have been investigated for separation of protein (PR) from sweet whey. Ultrafiltration (UF) of whey originated from dairy has been realized by self-
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2946ab85ffd047b384908f7bfd0e5aa9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yu Wang, Dan Cai, Chunhong Piao, Wang Yuhua, Song Qiumei, Yu Hansong, Haiyue Sun, Jingsheng Liu, Minghao Zhang, Liu Junmei
Publikováno v:
Food Science of Animal Resources
Lactobacillus rhamnosus GG (LGG) has low resistance to low pH and bile salt in the gastrointestinal juice. In this study, the gel made from whey protein concentrate (WPC) and pullulan (PUL) was used as the wall material to prepare the microencapsulat
Publikováno v:
Polymers, Vol 13, Iss 2301, p 2301 (2021)
Polymers; Volume 13; Issue 14; Pages: 2301
Polymers
Polymers; Volume 13; Issue 14; Pages: 2301
Polymers
Appropriate pretreatment of proteins and addition of xanthan gum (XG) has the potential to improve the stability of oil-in-water (O/W) emulsions. However, the factors that regulate the enhancement and the mechanism are still not clear, which restrict
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Investigation of whey protein concentration by ultrafiltration elements designed for water treatment
Autor:
Miroslav Kukučka, Nikoleta Kukučka
Publikováno v:
Hemijska Industrija, Vol 67, Iss 5, Pp 835-842 (2013)
Suitability of polysulfone ultrafiltration membranes (UFM) commercial designed for water treatment have been investigated for separation of protein (PR) from sweet whey. Ultrafiltration (UF) of whey originated from dairy has been realized by self-mad
Protein-enriched flours: effect of technological processing on nutritional quality of baked products
Autor:
Erben, Melina
Publikováno v:
Biblioteca Virtual (UNL)
Universidad Nacional del Litoral
instacron:UNL
Universidad Nacional del Litoral
instacron:UNL
Fil: Erben, Melina. Universidad Nacional del Litoral. Facultad de Ingeniería Química; Argentina. Formulaciones de pan de molde y cookies con aceptables características físicas, sensoriales y mayor calidad nutricional, fueron desarrolladas. Para e
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::627a3bb1ac36784e52dc2468772f25c3
Autor:
N. Kukucka, M. Kukucka
Publikováno v:
Procedia Engineering. 44:1913-1915