Zobrazeno 1 - 10
of 580
pro vyhledávání: '"whey drinks"'
Publikováno v:
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы, Vol 0, Iss 4, Pp 99-105 (2022)
The production of whey drinks is of interest in all countries with a developed dairy industry. The basis of beverages – whey – is a valuable secondary raw material of the dairy industry, which is not utilized by every enterprise. In the world, th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/358f7abc4fa343e8870c17e806ee05d5
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scientific Papers Animal Science and Biotechnologies, Vol 49, Iss 2, Pp 195-195 (2023)
The aim of our work was the preparation of fermented flavored whey beverages using whey, probiotic cultures and suitable flavors. Whey fermentation by lactic acid bacteria appears to be an interesting alternative to improve the properties of whey and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f478789d84484ec1ac04ef9a6a40751f
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food processing industry. :18-22
Сывороточные напитки в настоящее время являются не просто популярным функциональным продуктом, но и позволяют реализовать безотходнос
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Scientific Papers: Animal Science & Biotechnologies / Lucrari Stiintifice: Zootehnie si Biotehnologii. 2016, Vol. 49 Issue 2, p195-199. 5p.
Autor:
Tkachenko, N.1 nataliya.n-2013@yandex.u, Nekrasov, P.2 nekrasov2007@gmail.com, Vikul, S.3 vizaj_vik@mail.ru, Honcharuk, Ya.4 zagray.yana.95@mail.ru
Publikováno v:
Food Science & Technology (2073-8684). 2017, Vol. 11 Issue 1, p1-9. 9p.
Publikováno v:
Asian Journal of Dairy & Food Research. Sep2018, Vol. 37 Issue 3, p197-201. 5p. 4 Charts.
Autor:
Natalia A. Jurk
Publikováno v:
Economy of agricultural and processing enterprises. :60-63
Currently, to ensure high competitiveness of food products, manufacturers need to achieve not only their compliance with the requirements of regulatory and technical documentation, but also to develop conceptual ideas and solutions that take into acc