Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"whey cheeses"'
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 6, p 1200 (2023)
Listeriosis is a serious infectious disease with one of the highest case fatality rates (ca. 20%) among the diseases manifested from bacterial foodborne pathogens in humans, while dairy products are often implicated as sources of human infection with
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/271826f476c14dd2ae8251c7fbdbeb31
Autor:
Sneddon, N.W., Lopez-Villalobos, N., Hickson, R.E., Davis, S.R., Geary, U., Garrick, D.J., Shalloo, L.
Publikováno v:
Irish Journal of Agricultural and Food Research, 2016 Jan 01. 55(2), 126-135.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26194215
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
MACİT, Emine
Publikováno v:
Volume: 6, Issue: 1 74-86
Black Sea Journal of Agriculture
Black Sea Journal of Agriculture
In parallel with the increase in the population in the world, the amount of milk production also increases and a significant part of it is processed into cheese. Whey, which is mostly a by-product of the cheese industry, has a very high nutritional v
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=tubitakulakb::9c12e8fe1c3046d2a2dea076e3dfef61
https://dergipark.org.tr/tr/pub/bsagriculture/issue/73347/1192082
https://dergipark.org.tr/tr/pub/bsagriculture/issue/73347/1192082
Autor:
Sastre, Iván, Rodríguez-Perez, Rosa, García, Fernando, Juste, Sonsoles, Moneo, Ignacio, Caballero, María Luisa
Publikováno v:
Occupational and Environmental Medicine, 2013 Feb 01. 70(2), 141-142.
Externí odkaz:
http://dx.doi.org/10.1136/oemed-2012-101199
Publikováno v:
Irish Journal of Agricultural and Food Research, 2013 Jan 01. 52(2), 119-133.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23631025
Publikováno v:
Irish Journal of Agricultural and Food Research, 2013 Jan 01. 52(2), 197-207.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/23631031
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Linton, Richard H., Harper, Nigel
Publikováno v:
Journal of Environmental Health, 2008 Mar 01. 70(7), 31-37.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26327572
Publikováno v:
Microbial Ecology, 1987 Sep 01. 14(2), 167-177.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/4250950