Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"whey butter"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 107, Iss 4, Pp 1903-1915 (2024)
ABSTRACT: Whey butter is the result of the rational use of the whey component, which is cream whey. It is an alternative to milk cream butter. The aim of the presented study was to analyze the effect of storage conditions on water thermodynamics and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/8dcdaffd1b844e519869fe43c0085eea
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ontario Agricultural College
This spring issue's articles address beneficial birds for the farmer, the benefits of a school garden, the training of agricultural teachers, and parasites such as the Cecropia Moth, Gall Fly, and Codling Worm. Agricultural articles pertain to purebr
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______453::0b0d0cb18a1e0ebdfb065c1e764efe85
https://hdl.handle.net/10214/13639
https://hdl.handle.net/10214/13639
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.