Zobrazeno 1 - 10
of 161
pro vyhledávání: '"wheatmeal bread"'
Autor:
Hodder, R. G.
Publikováno v:
The British Medical Journal, 1941 Apr . 1(4190), 648-648.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/20319760
Publikováno v:
Nutrients
Nutrients, Vol 13, Iss 4277, p 4277 (2021)
Nutrients; Volume 13; Issue 12; Pages: 4277
Nutrients, Vol 13, Iss 4277, p 4277 (2021)
Nutrients; Volume 13; Issue 12; Pages: 4277
Bread, a frequently consumed food, is an ideal vehicle for addition of ingredients that increase nutrient density and add health benefits. This experimental cross-over study sought to test the effect of a vegetable-enriched bread (VB) in comparison t
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
T. F. Macrae, Simon Yudkin
Publikováno v:
The Lancet. 247:214
Autor:
R. G. Hodder
Publikováno v:
BMJ. 1:648-648
Autor:
Burnett, John1
Publikováno v:
History Today. May2005, Vol. 55 Issue 5, p52-54. 3p. 1 Color Photograph.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Amoah, Isaac1,2,3 (AUTHOR) isaacamoah458@gmail.com, Cairncross, Carolyn1 (AUTHOR), Rush, Elaine1,2 (AUTHOR) elaine.rush@aut.ac.nz
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. Jun2023, Vol. 11 Issue 6, p3376-3384. 9p.
Autor:
Henry, Kathleen M., Rowland, S. J.
Publikováno v:
Journal of Dairy Research; Jan1946, Vol. 14 Issue 3, p403-414, 12p