Zobrazeno 1 - 10
of 86
pro vyhledávání: '"wheat gluten protein"'
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids May 2025 162
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin gongye ke-ji, Vol 43, Iss 3, Pp 222-230 (2022)
The aim of this study was to optimize the preparation process of salty enzymatic hydrolysate of wheat gluten protein and to investigate its saltiness and molecular weight. Based on single factor experiment, Box-Behnken response surface methodology wa
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/100f7d03b8e4457584482a3a8a2cedf9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Menghan Fu, Mengyuan Cao, Jiangkai Duan, Qin Zhou, Mengxue Dong, Ting Zhang, Xuebo Liu, Xiang Duan
Publikováno v:
Foods, Vol 11, Iss 19, p 3010 (2022)
Plant protein films are a research hotpot in the current food packaging field for their renewable and bio-compatibility, and further improving the physicochemical properties of plant protein films in combination with biodegradable materials is of gre
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ef46508b0c94714a35ef0ce49a9544c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.