Zobrazeno 1 - 10
of 1 903
pro vyhledávání: '"wheat gluten protein"'
Publikováno v:
Journal of Light Industry. Dec2024, Vol. 39 Issue 6, p1-56. 9p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Wei, Yanmei, Ren, Qiuyan, Zhang, Yuting, Li, Pei, Li, Ku, Liu, Xiangjun, Xiao, Shensheng, Wang, Xuedong, Wu, Yan
Publikováno v:
Cereal Chemistry; Sep2024, Vol. 101 Issue 5, p1094-1105, 12p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 11, Pp 8-15 (2024)
In this study, 19 gluten protein traits of 44 wheat varieties were analyzed. Principal component analysis (PCA), correlation analysis (CA), membership function (MF) and stepwise regression (SR) were used for comprehensive evaluation of wheat gluten p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4c36345221034be5ad6fdcf5327733f3