Zobrazeno 1 - 2
of 2
pro vyhledávání: '"wheat defences"'
Autor:
Tania Chancellor, Daniel P. Smith, Wanxin Chen, Suzanne J. Clark, Eudri Venter, Kirstie Halsey, Esther Carrera, Vanessa McMillan, Gail Canning, Victoria J. Armer, Kim E. Hammond-Kosack, Javier Palma-Guerrero
Publikováno v:
Frontiers in Plant Science, Vol 15 (2024)
Take-all disease, caused by the Ascomycete fungus Gaeumannomyces tritici, is one of the most important root diseases of wheat worldwide. The fungus invades the roots and destroys the vascular tissue, hindering the uptake of water and nutrients. Close
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e978b169318043fe8654230e2ea06473
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.