Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"wheat biscuits"'
Autor:
Antonio Martínez-Martínez, David Planes-Muñoz, Carmen Frontela-Saseta, Gaspar Ros, Rubén López-Nicolás
Publikováno v:
Foods, Vol 12, Iss 18, p 3439 (2023)
Biscuits are bakery products made with wheat flour. Wheat is a good source of minerals and dietary fibre, although the presence of phytate or other components could modify mineral availability. In addition, cereal-based products are usually character
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f4c8ccde142042579d76b6ece8639030
Publikováno v:
Food Science and Technology, Volume: 43, Article number: e001623, Published: 03 APR 2023
Nowadays, peony seed oil (PSO) and chia seed (CS) provide a vast potential in the industries of animal feed, food, nutraceutical, pharmaceuticals, and health. In this paper, study on PSO and CS were added into biscuits, and improvement in the nutrace
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1fac2611ec506b43a73c348865b052d2
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612023000100625&lng=en&tlng=en
http://www.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612023000100625&lng=en&tlng=en
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Paškevičiūtė, Laura
The main aim of this work was to evaluate the application of soy by-products for wheat biscuits and measure their quality index. During the first stage, safety and quality indexes of soy waste were evaluated. Fermentation and ultrasound technologies
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2888::085f5ee5eeeea0b6ad67d6d86c1b96e3
https://library.lsmuni.lt/LSMU:ELABAETD59158186&prefLang=en_US
https://library.lsmuni.lt/LSMU:ELABAETD59158186&prefLang=en_US
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Dietitians Association of Nigeria; Vol. 10 (2019); 58-63
Background:Tubers especially cocoyam is highly underutilized and considered food for the poor in Nigeria. The study evaluated the nutritional potentials of these tubers and how to increase the utilization in the production of biscuits which is widely
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.