Zobrazeno 1 - 10
of 828
pro vyhledávání: '"wet grinding"'
Publikováno v:
Medžiagotyra, Vol 30, Iss 2, Pp 137-142 (2024)
This study fabricated a functional coating layer for transparent electrodes using antimony tin oxide nanopowder. The wet grinding method was employed to create a stable dispersion solution of antimony tin oxide nanopowder with aminopropyl tri-methoxy
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d092cd489e7a4563a17961ad3edf1993
Publikováno v:
Podzemni Radovi, Vol 2024, Iss 44, Pp 19-33 (2024)
The company Elixir Prahovo uses dry grinding of raw phosphate in its production process. However, due to increased moisture in the raw phosphate causing difficulties in the dry grinding phase, the possibility of introducing wet grinding is being cons
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9356c222a0684c06a594b8dcfa4f8e56
Autor:
Volkan Bozkurt, Işıl Tokcan
Publikováno v:
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dergisi, Vol 31, Iss 1, Pp 519-532 (2023)
Grinding is more than just crushing, it is also a process that causes a chemical reaction on the surface of the mineral. Water used in the grinding process significantly affects the galvanic interaction. Different grinding conditions result in differ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/38a8e37eb9e7420db1cb04cc1a0adf90
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Liang you shipin ke-ji, Vol 29, Iss 5, Pp 78-83 (2021)
Effects of dry grinding, wet grinding and wet grinding after fermentation on the physicochemical properties of mung bean were studied. The results indicated that the composition of wet ground mung bean after fermented flour (FWMB) changed the most, p
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c5d09aa58df3437b9f8ff6bd6ebbd444
Publikováno v:
Food Technology and Biotechnology, Vol 60, Iss 1, Pp 99-108 (2022)
Research background. Various processing techniques significantly affect physicochemical and functional properties of rice flour and the quality of the final products. This study aims to modify rice flour with different treatments and to select the be
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e8be84d48f4f4168a3fb9bf8b24ae245