Zobrazeno 1 - 10
of 182
pro vyhledávání: '"wet gluten"'
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 14, Iss 5, p 1886 (2024)
The quality of flour is influenced by various factors including genotype, environmental and agronomic conditions, post-harvest grain storage, and milling technology. Currently, the EU focuses on reducing mineral fertilization and promoting less inten
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9e41c409590840ba919ac406f553a47e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Zhi-en PU, Xue-ling YE, Yang LI, Bing-xin SHI, Zhu GUO, Shou-fen DAI, Jian MA, Ze-hou LIU, Yun-feng JIANG, Wei LI, Qian-tao JIANG, Guo-yue CHEN, Yu-ming WEI, You-liang ZHENG
Publikováno v:
Journal of Integrative Agriculture, Vol 21, Iss 11, Pp 3131-3147 (2022)
Understanding the genetic basis of quality-related traits contributes to the improvement of grain protein concentration (GPC), grain starch concentration (GSC), and wet gluten concentration (WGC) in wheat. In this study, a genome-wide association stu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e222985c73c448a59d2e0b7028e1ca05
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
NICOLETA PIRCU VARTOLOMEI, VASILICA ALISA ARUȘ, ALINA MIHAELA MOROI, DUMITRU ZAHARIA, MARIA TURTOI
Publikováno v:
Scientific Study & Research: Chemistry & Chemical Engineering, Biotechnology, Food Industry, Vol 21, Iss 3, Pp 379-393 (2020)
This study was focused on the chemical analysis of the mixtures of wheat flour with rosehip powder. Different types of wheat flours, i.e., white flour (WF), intermediate wheat flour (IWF), whole wheat flour (WWF) and wheat flour with bran (WFB), a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1cdaf74814af4110b64b429ba9645eb6
Autor:
Sura J. B, I. H. H. Al-Hilfy
Publikováno v:
The Iraqi Journal of Agricultural science, Vol 53, Iss 2 (2022)
A field experiment was conducted at the experimental field, Dept. of Field Crops, Coll. of Agricultural Engineering Sciences, University of Baghdad, Al-Jadiriya, Iraq, during the winter seasons of 2018-2019 and 2019-2020, to study the effect of folia
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a94105a7d1c1436cbe486552763be00d
Publikováno v:
Agronomy, Vol 13, Iss 5, p 1283 (2023)
The effects of nitrogen (N) accumulation and translocation on photosynthesis have been widely reported, while the impacts of N accumulation, translocation, and photosynthesis on simultaneous improvements in the grain yield and gluten quality of dryla
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a4ca5275c1c64cdb8dcaa5decbf13208
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Agriculturae Scandinavica. Section B, Soil and Plant Science, Vol 67, Iss 5, Pp 444-452 (2017)
This study presents a versatile influence of sulphur (S) application on winter wheat – beginning with the influence on the grain yield and primary quality indices, followed by the one on the bread-making properties of flour and dough, and ending wi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fa09737725f14dffada2ce87c846f1f7