Zobrazeno 1 - 10
of 615
pro vyhledávání: '"wet agglomeration"'
Publikováno v:
In Food Research International July 2023 169
Publikováno v:
In Powder Technology July 2022 407
Publikováno v:
In International Journal of Gastronomy and Food Science December 2021 26
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Food Bioscience October 2018 25:74-82
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering February 2018 219:29-37
Publikováno v:
In Journal of Environmental Chemical Engineering June 2017 5(3):2115-2127
Autor:
Maryam Maghsoodi 1
Publikováno v:
Pharmaceutical Sciences, Vol 22, Iss 4, Pp 244-250 (2016)
Background: Wet agglomeration is a method wherein the crystals of dispersion are held together in aggregates by small amount of a liquid acting as an intercrystal binder. In present study, in order to study the possible modification of agglomerate st
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cca5a0060ddd46a3b9f4a41f2987bf6c
Publikováno v:
In Journal of Food Engineering March 2016 173:92-105
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development. 2020, Vol. 20 Issue 4, p16262-16277. 16p. 1 Color Photograph, 3 Black and White Photographs, 7 Charts, 1 Graph.